Школица и курсеве математике

Удружење Млади математичар са својим члановима, професорима математике, организује школицу и курсеве математике за све узрасте, предшколски и школски за ученике основних и средњих школа. Циљ нам је да кроз различите облике рада у мањим групама допринесемо квалитету знања које свако од полазника има, помогнемо при разумевању градива и ученике квалитетно и адекватно, на време, припремимо за полагање писмених задатака, мале матуре и пријемних испита из математике на факултетима.

Са полазницима школице и курсева математике радиће лиценцирани професори математике основних и средњих школа са територије Србије, који поседују дугогодишње искуство у раду и методици наставе математике. Часови ће се одвијати у мањим групама, на локацијама које ће бити објављене накнадно, након што се групе оформе.

Програм школице математике обухвата развијање метакогнитивних способности предшколаца где ће се у зависности од узраста радити вежбе које појачавају способности логичког закључивања, размишљања као и решавања одређених прилагођених математичких проблема. Цео програм је заснован тако да се ради на развијању индивидуалних способности детета, а све то како би се код деце најважнија математичка способност - расуђивање. Са остваривањем оваквих циљева као резултат добија се лакше и брже савладавање наставног програма.

Пријаве за школицу и курсеве можете да пошаљете путем нашег мејла са насловом Пријава за школицу/курс математике и информацијама о полазнику. Заиста смо се потрудили да висина ове Ваше инвестиције у знање буде приступачна и отворени смо за све предлоге. За све додатне информације или уколико имате питања будите слободни да нас контактирате. Ту смо да Вам помогнемо.

 

© 2024 Удружење Млади Математичар, Београд.